ARDAHAN / MERKEZ - Şehit Burhan Kılıç Ortaokulu

0 (478) 228 12 83 Okul Müdürü
Nebioğlu Köyü / ARDAHAN
Vizyon
VİZYON ” Ne olmak istiyoruz?” sorusunun cevabıdır. Vizyon; ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon; yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. istiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz öğrenme sürecine katılsın ve bilinçli olsun. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. İstiyoruz ki; Okulumuzda, çalışan herkes yeniliğe ve değişime açık olsun. İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın.
Misyon
MİSYON bir okulun “Neden varız?” sorusunun cevabıdır. İlkelerimiz bizi, öğrencilerimizi, velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönetir. İşte bu ilkeler bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirir ve alacağımız kararları etkiler. İnanıyoruz ki... İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik kabul ediyoruz. Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen, yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Başarılar
2014 Ardahan Minikler futbol turnuvası birinciliği. 2014 Ardahan Yıldızlar futbol turnuvası birinciliği. 2016 Ardahan Cumhuriyet Bayramı İl İkin ciliği 2019 Yıldız Kızlar Futsal Takımı birinciliği
Öğretim Şekli :Gündüz
Başlama :08:30 Bitiş :15:05
Karayolu
Taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Ardahan - Kars karayolu 35.km
İl merkezine 35 km uzaklıktadır.